3Medical - Medisch Technische Producten

3Medical is gespecialiseerd in het leveren en installeren van medisch technische producten voor ziekenhuizen en zorginstellingen . In deze producten zijn de laatste technologische innovaties verwerkt in combinatie met een mooi design. De opstelling en invulling van onze producten is volledig aan te passen aan de wensen van de klant. Wij denken mee over de inrichting en kunnen u onze producten als maatwerk leveren en monteren tegen concurrerende prijzen.

3Medical heeft jarenlange ervaring in de medische sector opgebouwd in het gehele traject van ontwerpen tot de kwaliteitscontrole van de installatie van medische producten. We kunnen hierdoor meedenken en van dienst zijn in het gehele traject; tekenwerk, transport, coördinatie,  vakkundige montage en kwaliteitscontrole van de producten.

Op onze website vindt u technische productinformatie en een aantal voorbeelden om ideeën op te doen. Elke project is maatwerk met specifieke eisen en oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Klik op een product voor meer informatie.

 

Mail ons

JAO 146 jpg

MULTIMEDIASYSTEMEN

JAO 026 jpg

Binnenkort nieuw in ons assortiment.

Contact

Telefoon
+31(0)33 456 16 96
E-mail
verkoop@3medical.nl

Bezoekadres
Ruimtesonde 14
3824 MZ, Amersfoort

Postadres
Postbus 2933
3800 GK Amersfoort