Mobiele Intensive care unit

Amersfoort 17 april 2020

Het Schyns Q100 intensieve mobiele systeem maakt flexibel en plaats onafhankelijk gebruik mogelijk voor patiëntenzorg, vooral voor zuurstoftoevoer. Het is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van beademing in noodvoorzieningen, zoals B. SARS-CoV-2 / Covid-19.”

De Schyns Q102-2 medische intensive care unit is op een transportsysteem  gemonteerd en zorgt voor veilige zorg voor bijvoorbeeld een patiënt die beademd moet worden. Het systeem is geschikt voor geïmproviseerde ziekenhuizen als ook voor tijdelijk gebruikte normale verzorgingsposten. Het kan onafhankelijk worden bediend met zuurstofflessen of aangesloten op een centrale gastoevoer.

Optioneel kunnen 2 bedden worden bediend via het “master/slave” -systeem. Hierbij wordt het “slave” -systeem verbonden met het “master” -systeem door een verdeelkast (voor zuurstof en elektriciteit met geïntegreerde back-up voorzieningen), die op zijn beurt wordt aangesloten op de lokale voeding. Met een standaard apparaat rails van 25×10 mm en  twee ronde buizen van Ø38 mm, kan het Q100 intensieve mobiele systeem optimaal worden opgewaardeerd voor elke toepassing.

Mobiel transport wordt gemakkelijker gemaakt door het dockingsysteem. Hang de Q100 eenvoudig mobiel op het hoofdeinde van het bed en vervoer beide systemen samen om tijd en mensen te besparen. Voor snel gebruik heeft u een zuurstofcilinderdrukregelaar nodig met NIST-uitgang en 2 circuits voor voeding.

Voor meer informatie neem contact met ons op. 

Mail ons